10 Ocak 2012 Salı

Yeni Ay Ritüeli


Yeni Ay Ritüeli
Yeni ay ritüeli yeni başlangıçlar, niyetler, dilekler, hayatınızda olmasını istediğiniz güzellikler için yapılan bir ritüeldir. Zaten adı üstünde, yeni ay ritüeli. Gerçekçilik 2 kere yaratılır;

a) İç dünyanızda- hayal gücü canlandırma.

Ve;

b) Dış dünyanızda.

Bu ne demektir? Siz hayatınıza çağırmak istediğiniz güzellikleri –tümünün hayrına ise tabii- niyet edin, hayal gücünüzde oluşturun bir sinema perdesi gibi net ve açıklıkla zihninizde CANLANDIRIN gerçekmiş gibi, o gerçek olsun. Bunu niye yazdım? Çünkü bağlantılı. Yeni Ay Ritüelinde de bunu yapacaksınız yeni başlangıçlar için. Ben böyle yapıyorum.
1. Mümkünse deniz tuzu ile duş alın veya küvet varsa (bu küveti daha öncede yazdım ama küvet olursa iyi oluyor Su –arındırıcı element- tüm vücudu sarıyor, sarabiliyor küvette) Duştan sonra rahat ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yerde oturun. Ritüel yapacağınız alanı adaçayı veya tütsü yaparak temizleyin ve etrafa mumlar yakın ve dizin.

2. Belkemiğiniz düz oturun, bağdaş kuramıyorsanız ya da hastaysanız uzanabilirsiniz. Şimdi bu tip ritüelleri yaparken daha önce anlatmadığım bir açıklama yazmak istiyorum; ‘topraklanma’ denilen bir uygulama yapacaksınız. Bu dünyaya topraklandığınızı hissedin. Yani; ayaklarınız yere sımsıkı basmalı normalde oturuyor iseniz; ayaklarınızdan kökler çıkıp dünyanın merkezine kadar gittiğini hayal edin-bu sizi bu dünyaya bağlar bu ritüeli yaparken, fiziksel dünyaya. Ayrıca bu dünyanın enerjisine de sizi telefon hatları gibi bağlar. Ayaklarınızın altından çıkan köklere dünyanın merkezinden muazzam bir enerji yumağının yüklendiğini hayal edin -şarjladığınız cep telefonunuz gibi.

Bunu yaparken veya yapmadan önce zihninizi temizleyin ve susturun. Belki bir denizi düşünün, belki bir ormanda olduğunuzu düşleyin veya durgun büyülü bir göleti düşleyin. Sakinleştirin zihninizi. Ancak eğitimsiz bir zihin susturulamaz ve çoğumuzun zihnide böyledir zaten.

3. Niyetlerinizi, dileklerinizi, hayatınızda olmasını istediğiniz tüm güzellikleri (bir daha ki yeni aya kadar olmasını istediklerinizi) önünüzdeki kağıda yazın, sonuna da “tümünün hayrına ise ………… olmasını diliyorum.” Tümünün hayrına kelimesi önemlidir; eğer dileğiniz başka birinin iflasına, evliliğine, parasına, canına, mutluluğuna ENGEL olacaksa veya NEDEN olacaksa dileğiniz gerçekleşmez, düşündüğünüz kötülük döner dolaşır sizi bulur. Veya gerçekleşir ama çok kısa bir süre sonra en negatif bir şekilde sizin başınıza döner dolaşır gelir. Dileklerinizi yazarken kafanızda –zihninizde OLMUŞ gibi CANLANDIRIN. Canlandıramayanlar dileklerine benzer resimleri magazin, kitap veya dergilerden kesebilir bunlara bakarak bu ritüelleri yapabilir. Kağıdı saklayabilir, ay ışığında bir ağacın dibine gömebilir, evdeki bir saksının toprağı da aynı görevi görür. Suya da bırakabilirsiniz (deniz-göl-nehir hepsi olur) Evde su dolu bir kaseye de bırakabilirsiniz. Görüyorsunuz aslında tüm ritüellerde sistem aynı işliyor. Su-ateş-toprak.

4. Yazdıklarınız bittikten sonra evrene teşekkür edin, veya belki koruyucu meleğinize de teşekkür etmek istersiniz. Şükranlarınızı sunun. Şükür edin; Çok kuvvetli enerjisi ve anlamı olan bir kelimedir.

Not: Yazdığınız kağıtlar renkli olabilir. Aşkı çağırmak için sevginin rengi PEMBE’yi kullanabilirsiniz. Bereketin rengi MOR’u kullanarak bereketi çağırmak isteyebilirsiniz. Ama Mor aynı zamanda Taç Çakrasının rengidir ve evreni temsil eder, spiritüelliği temsil eder. Ben daha önce pembe kağıda yazdım, pembe pijama giyin demiştim ritüelde, bunlar sizin hayal gücünüzü canlandırmak ve renklerin enerjisi ile zihninize bu canlandırmayı, hayatınıza bu enerjiyi çağırmak için destek versin diye dedim. Yine aynı metotları kullanabilir ya da kullanmayabilirsiniz.

Ama unutmamak gerekir ki renklerin evrenle özel bir uyumu ve her rengin ayrı bir anlamı ve enerjisi vardır.
Sevgiyle kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder